Isla Fantasia – waterpark met Julia Travel

Juliá Travel heeft nog een geweldige activiteit voor je in petto. Het Isla Fantasia Waterpark is geweldig voor kinderen, maar zal ook bij volwassen het kind weer in zich naar boven halen.

Juliá Travel biedt 10% korting voor klanten van Oh-Barcelona.com
10%
meer informatie

Denk je aan een reis naar Barcelona? Om de bovenstaande korting te ontvangen moet u een klant zijn van Oh-Barcelona.com en een accommodatie boeken.

Zie meer beschikbare kortingen in Barcelona

De zomer staat voor de deur in Barcelona, de thermostaat raakt een record van 40 graden en de trottoirs smelten. Je kinderen hebben het aquarium, de dierentuin en elk monument van de stad al gezien. Wat nu? Maak je geen zorgen, want Julià Travel heeft de oplossing! Iets minder dan een uur buiten Barcelona ligt namelijk Isla Fantasia. Een oase in de woestijn van cultuur en drukte. Een waterpark met meer dan 15 glijbanen, een golfslagbad, en gesimuleerde stranden. Isla Fantasia zal je innerlijke kind vrijlaten en neemt al je stress weg, terwijl je kinderen druk bezig zijn met rennen en glijden.

Het waterpark biedt een lijst van voorzieningen voor alle gezinnen van alle soorten en maten. Met aangewezen picknickplaatsen is het de perfecte plaats om te genieten van de Mediterrane zon. Of je nu wilt racen met vrienden op de ‘Multipista’, duizelig worden op de ‘Espiral’ of je in bent voor een adrenaline-kick op de ‘Kamikazes‘, je kunt de hele dag de trap op gaan en lekker glijden. Als alternatief kun je terecht bij het piratenschip en afkoelen aan de hand van leuke waterspelletjes. Degenen die meer willen ontspannen, kunnen zich altijd laten meevoeren door de rustige stroomversnellingen en genieten van het golfslagbad. Als je niet zo´n waterrat bent, kun je je kinderen hun gang laten gaan en zelf genieten van dde zon of een hapje eten.

75
Kom en word helemaal kletsnat!

• Gelegen op slechts 45 minuten van Barcelona. De busrit naar en van het park is inbegrepen in de prijs. • Kluisjes en kleedkamers zijn aanwezig in het waterpark.
•Er bevinden zich picknickplaatsen, een restaurant, een tuin, een Burger Bar, een self-service cafetaria en een café.

Prijzen
Volle dag Halve dag (van 14:00h)
Volwassenen +1.20m. €26 Volwassenen +1.20m. €17,00
Kinderen vanaf 0.90m. tot 1.20m. €16.50 Kinderen vanaf 0.90m. tot 1.20m. €13,00
Kinderen –0.90m. gratis Kinderen –0.90m. gratis
65 + €16,50 65 + €13,00

 

clockOpeningstijden

Park is geopend van 31 mei tot 14 september, dagelijks van 10:00 – 19:00 uur.
Bustijden: je kunt kiezen tussen het vertrek om 9.00 uur en terug om 16.00 uur of om 11.00 uur vertrekken en terug om 18.00 uur.

clockTalen

Castellano English Catalan
Spaans, Engels, Catalaans,

homeAdres

Isla Fantasia:
Finca Mas Brassó S/N
08339 Vilassar de Dalt

Adres kantoor Juliá Travel (verzamelpunt) Carrer de Balmes, 5 08007 Barcelona, Spain

globeKaart

Klik hier voor de kaart

Hoe kom ik er

Metro Universitat – image image (vanaf hier is het nog 5 minuten lopen)

Opmerkingen

Meenemen: zonnebrandcrème, zwemkleding, handdoek en slippers. Vervoer naar het park is bij de prijs inbegrepen.
Vertrek: Vanaf Ronda Universitat 5, bus met een logo van “Illa Fantasia”, Check-In: 15 minuten voor vertrek

Hoe te boeken met Oh-Barcelona
10%

Boek nu jouw accommodatie om de kortingen te ontvangen,klik hier!

Bespaar tot 30% met onze Oh-Barcelona kortingen, klik hier!

Hoe te boeken met Julià Travel
Website
Telefoon: (+34) 93 317 64 54
Email: incoming@julia.net

home

2 REACTIES

  1. Met 4 vriendinnen kochten wij enthousiast kaartjes voor het waterpark, we waren allemaal super benieuwd en keken ernaar uit. Echter toen we daar aankwamen na een aanzienlijk bedrag (24 euro) te hebben neergeteld, waren we erg teleurgesteld. Er zijn relatief weinig glijbanen, in de toiletten rook het alsof er een lijk lag te rotten. Het was over het algemeen gewoon weg slecht onderhouden, de trappen van de glijbanen leken op instortten te staan. En overal moest je voor bij betalen (oa. ligbedden, kluisjes), het eten was duur en dit alles voor een hoge entreeprijs.

    • Hallo Frederique, we vinden het erg om te horen over deze slechte ervaring. Wij hopen dat je hebt genoten van de rest van je vakantie in Barcelona.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here